Alfabet kosmetyczny

"C" jak olejek cyprysowy

Olejek cyprysowy ( Cupressus sempervirens) to naturalna substancja, która pozyskiwana jest z długoterminowej (10-17 godz.) destylacji młodych igieł i gałązek drzewa cyprysa śródziemnomorskiego parą wodną o wysokim ciśnieniu.


Przeczytaj więcej
lemons
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz
-5% rabatu Na pierwsze zakupy

PS. My też nie lubimy spamu, dlatego obiecujemy że w naszym newsletterze znajdziesz jedynie informacje o promocjach, imprezach i nowościach w naszym sklepie.